Conditiile de utilizare a website-ului

Acesta este website-ul oficial al FARMACEUTICA REMEDIA S.A. Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea FARMACEUTICA REMEDIA S.A.

Conditiile de utilizare se referã exclusiv la website-ul www.remedia.ro.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de cãtre dumneavoastra a website-ului si a datelor cu caracter personal de cãtre FARMACEUTICA REMEDIA S.A., nu mai utilizati acest web site.

Continutul site-ului www.remedia.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formã, incluzând dar nelimitându-se la forma electronicã fãrã permisiunea anterioarã scrisã a FARMACEUTICA REMEDIA S.A. Materialele publicate si continutul www.remedia.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisã comercializarea acestora.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. nu este responsabilã pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizatã a informatiilor de pe www.remedia.ro. FARMACEUTICA REMEDIA S.A. îsi rezervã dreptul de a face modificãri în materialele si continutul www.remedia.ro în functie de schimbãrile ce au loc in orice moment si fara preaviz.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.remedia.ro.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte pãrti pe www.remedia.ro .

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Inserarea in paginile proprii a unor legaturi către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.remedia.ro FARMACEUTICA REMEDIA S.A.

Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in www.remedia.ro isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

 

Reguli de confidentialitate

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site web, cu excepţia deţinătorului său legal – FARMACEUTICA REMEDIA S.A., precum şi realizarea de link-uri, fără acordul prealabil al FARMACEUTICA REMEDIA S.A., dă dreptul unilateral şi neechivoc ca FARMACEUTICA REMEDIA S.A. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. va respecta informaţiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de e-mailuri ale clientilor sai.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.remedia.ro cu cel puţin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Disclaimer

Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa FARMACEUTICA REMEDIA S.A. incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul www.remedia.ro.

Pentru orice nelamuriri, puteti contacta echipa FARMACEUTICA REMEDIA S.A. la adresa de e-mail remedia@remedia.ro sau la numarul de telefon: 021.321.16.40.