News_GlobeInHandsDezvoltarea constanta a companiei si pozitia in piata farmaceutica au la baza oamenii cu care compania noastra interactioneaza: angajatii, actionarii, pacientii, clientii, partenerii de afaceri.

Pentru Farmaceutica REMEDIA S.A., responsabilitatea sociala reprezinta un angajament pe termen lung si inseamna mai mult decat un gest de caritate. Responsabilitate sociala inseamna implicare in proiecte si parteneriate durabile.

In acest sens, de-a lungul timpului, Farmaceutica REMEDIA S.A. a dezvoltat un program amplu de responsabilitate sociala, implicandu-se activ in mai multe directii.

SPORT

Sustine atat echipele de gimnastica aerobica s1 atletism de la Colegiul National Sportiv „Cetate” Deva pentru pregatirea si participarea la concursurile nationale si internationale, cat si echipele proprii de neprofesionisti pentru participarea la evenimente sportive gen alergare, maraton, s.a., cu promovarea imagini corporative a societatii Farmaceutica REMEDIA S.A.

ARTA

Cultiva arta atat prin sustinerea simpozioanelor internationale de arta din Masivul Retezat organizate anual, precum si gazduirea in cadrul FIVE PLUS Art Gallery, Viena a expozitiilor de picture, sculplura, arta vizuala a ar-tistilor romani.