Companie

remedia mareCotata la Bursa de Valori Bucuresti din 1996 – Categoria STANDARD, simbol RMAH, Farmaceutica REMEDIA S.A. este o componenta a unui grup de companii specializate in activitati de vanzare medicamente, promovare si marketing in domeniul sanatatii.

Prezenta pe piata inca din 1991, pozitia Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost consolidata prin fuzionarea cu actionarul majoritar, V. TARUS RoAgencies SRL, ce a avut loc la inceputul anului 2006.

Farmaceutica REMEDIA S.A. opereaza 92 de unitati de retail proprii, reprezintand aproximativ 25% din business-ul companiei, fiind concentrata pe diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice si servicii suplimentare in beneficiul pacientilor. Lantul de farmacii REMEDIA este prezent in 14 judete in special Hunedoara si Alba plus municipiul Bucuresti, unde compania si-a intarit pozitia prin 20 unitati detinute in prezent. Suplimentar, inca din 2012, compania se adreseaza clientilor prin platforma e-shop.

Urmare a impunerilor legislative privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat pastrarea activitatilor de retail si transferul in 2015 a activitatilor de distributie angro si a serviciilor aferente catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta 100%.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin 9 (noua) centre logistice pe urmatoarele linii de business:
– Divizia Distributie: vanzari catre farmacii si alti KA;
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private;

Modelul de business definit de diversificarea constanta a serviciilor oferite, inclusiv servicii de logistica, marketing si promovare medicala, inregistrari de produse farmaceutice, dar si profesionalismul si performanta diferentiaza compania de alti competitori si o pozitioneaza drept partener pentru lansarea, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Succesul acestei abordari este confirmat de ascensiunea din ultimii ani a grupului de companii, extinderea lantului de Farmacii REMEDIA si diversificarea constanta a gamei de produse si servicii oferite.

Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, lansarea si promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.
Cei peste 600 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

De asemenea, incepand cu data de 28.11.2013 Farmaceutica REMEDIA S.A. si Farmaciile REMEDIA sunt marci inregistrata cu NR. 130846 si 130847 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). De asemenea grupul de companii este certificat ISO 9001-2008 si 27001-2013.