Companie

remedia mare

Cotata la Bursa de Valori Bucuresti din 1996 – Categoria STANDARD, simbol RMAH, Farmaceutica REMEDIA S.A. componenta a grupului de companii specializate in activitati de vanzare si distributie de medicamente, promovare si marketing, are un rol cheie in domeniul sanatatii.

Prezenta pe piata inca din 1991, pozitia Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost consolidata prin fuzionarea cu actionarul majoritar, V. TARUS RoAgencies SRL, ce a avut loc la inceputul anului 2006.

Descarca Prezentare

Farmaceutica REMEDIA S.A. , dupa transferarea a 52 de farmacii catre Help Net la 31.07.2020, opereaza 30 de unitati de retail proprii si este concentrata pe consolidarea prezentei in zonele rurale, diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, precum si servicii suplimentare in beneficiul pacientilor. Lantul de farmacii REMEDIA este prezent in 8 judete in special Hunedoara Alba si Sibiu. Suplimentar, inca din 2012, compania se adreseaza clientilor prin platforma e-shop.

Urmare a impunerilor legislative privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat pastrarea activitatilor de retail si transferul in 2015 a activitatilor de distributie angro si a serviciilor aferente catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta 100%.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin 9 (noua) centre logistice pe urmatoarele linii de business:
– Divizia Distributie: vanzari catre farmacii si alti client mari;
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private;

Farmaceutica REMEDIA S.A. este orientata catre dezvoltarea businessului prin adpatarea permanenta a modelelor de operare in linie cu asteptarile in continua schimbare a partnerilor si clientilor, bazat de asemenea pe orientarea pietei farma spre digitalizare si dezvoltare IT.

Modelul de business definit de diversificarea constanta a serviciilor oferite, inclusiv servicii de logistica, marketing si promovare medicala, inregistrari de produse farmaceutice, dar si profesionalismul si performanta diferentiaza compania de alti competitori si o pozitioneaza drept partener pentru lansarea, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Succesul acestei abordari este confirmat de ascensiunea din ultimii ani a grupului de companii, extinderea lantului de Farmacii REMEDIA si diversificarea constanta a gamei de produse si servicii oferite.

Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, lansarea si promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.
Cei peste 300 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

De asemenea, “Farmaciile REMEDIA” este marca inregistrata cu nr. cu 137522 si 130847, “Farmaceutica REMEDIA S.A.” cu nr. 137521 si 130846, iar “Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics” cu nr. 144199 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si certificate ISO 9001-2015 si 14001:2015.