Petru CRACIUN, Director Executiv

Petru CRACIUN
Domnul Petru CRACIUN, membru in Consiliul de Administratie al Farmaceutica REMEDIA S.A., a fost numit in functia de Director Executiv al Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics. 

Dl CRACIUN are o bogata experienta in piata farmaceutica, fiind pasionat de dezvoltare de businessuri noi si de tehnologie.
In anul 1994, dl CRACIUN a fondat prima companie de studii de piata pentru industria farmaceutica din Romania, companie care in anul 2001 a fost preluata de catre grupul CEGEDIM, devenind astfel CEGEDIM ROMANIA, companie pe care dl. CRACIUN a continuat sa o conduca si sa o dezvolte timp de 17 ani.

Achizitionarea in 2010 a companiei de software pentru farmacii si cabinete medicale, care a devenit ulterior CEGEDIM RX, cat si infiintarea CEGEDIM SERVICE CENTER in 2017 sunt alte realizari din timpul mandatului sau in CEGEDIM, mandat care s-a finalizat in anul 2018.
Din luna aprilie 2019, dl. Petru CRACIUN face parte din Consiliul de Administratie al Farmaceutica REMEDIA, alaturi de dl. Valentin-Norbert TARUS si de dl. Lucian CODREANU.

Incepand din luna septembrie 2019 este numit in conducerea executiva a Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics, Dl. Valentin - Norbert TARUS pastreaza pozitia de Director General si reprezentant legal al grupului. Dl Petru CRACIUN va coordona activitatile din zona comerciala si operationala, si cu sprijinul serviciilor de suport, va avea in vedere realizarea de procese integrate de la achizitii-distributie pana la vanzarea in Farmaciile REMEDIA.

Echipa de conducere sub coordonarea dlui Petru CRACIUN va asigura cresterea productivitatii si realizarea obiectivelor de buget si profitabilitate 2019 pentru Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics cat si pentru Farmaceutica REMEDIA SA
Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel